Πρόγραμμα Εκδρομών

Μια γρήγορη μάτια στο πρόγραμμα των ημερήσιων εκδρομών:

Εκδρομή 1

Καθημερινά, ξεκινάμε 10.30 το πρωί από το λιμάνι της Αλοννήσου το Πατητήρι με πρώτο μας προορισμό το νησί της Περιστέρας, ένα από τα ερημονήσια του θαλάσσιου πάρκου. Εκεί, στην παραλία Λαδάδικο θα κάνουμε την πρώτη στάση για κολύμπι. Στη συνέχεια, εξερευνούμε με μάσκα το βυθό και κολυμπάμε στην παραλία Κοκαλιάς. Έπειτα θα προσεγγίσουμε το Ναυάγιο, όπου πρίν αρκετά χρόνια προσάραξε ένα φορτηγό πλοίο. Εκεί θα κάνουμε μπάνιο. Επόμενη στάση είναι η μπλέ σπηλιά, το σκάφος θα μπει μέσα στην σπηλιά, όπου μπορείτε να βγάλετε φωτογραφίες και αν μας το επιτρέψει ο καιρός μπορούμε να κολυμπήσουμε (εδώ να σημειώσουμε ότι είναι το μοναδικό σκάφος που μπαίνει μέσα στην σπηλιά). Καθώς έχει φτάσει μεσημέρι, επόμενη στάση είναι η Στενή Βάλα, ένα μικρό ψαρολίμανο όπου βρίσκονται παραδοσιακές ταβέρνες, στις οποίες μπορείτε να απολαύσετε την γνήσια τοπική γαστρονομική κουζίνα και για όποιους δεν ενδιαφέρονται για φαγητό και θέλουν να κάνουν  άλλο ένα μπάνιο, μπορείτε να επισκεφθείτε την παραλία Γλυφά που είναι σε αποσταση πέντε λεπτών με τα πόδια. Το απόγευμα  παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής για το λιμάνι του Πατητηρίου. Επιστροφή 17.30.

Κατά την διάρκεια της εκδρομής μέσα στην τιμή του εισητηρίου προσφέρεται : Νερό, Νες Καφέ Φραπέ, Φρούτα, Ομπρέλες και Μάσκες. 

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.Εκδρομή 2

 Στις 18.00 αναχωρούμε για μια όμορφη απογευματινή εκδρομή με το σκάφος ΣΤΕΛΛΑ. Πρώτος προορισμός μας νοτιοδυτικά της Αλοννήσου, η όμορφή παραλία Μικρός Μουρτιάς. Θα μείνουμε μια ώρα περίπου και μετά θα συνεχίσουμε προς το ακατοίκητο νησάκι μεταξύ Αλοννήσου και Σκοπέλου, τον Αγιο Γεώργιο. Θα γίνει ξενάγηση στις φυσικές πισίνες του νησιού, οπου μπορεί όποιος επιθυμεί να βουτήξει ή εναλλακτικά να κολυμπήσει στην μικρή παραλία του Αη Γιώργη, όπου θα παραμείνουμε για μία ώρα σχεδόν. Καθώς έχει πλησιάσει η ώρα της δύσης του ήλιου, θα επιβαστούμε στο σκάφος ώστε να απολαύσουμε εν πλω το πανέμορφο ηλιοβασίλεμα! Αμέσως μετά, παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής στο λιμάνι της Αλοννήσου. Άφιξη στο Πατητήρι περίπου 21.00.        

Στην τιμή περιλαμβάνονται σνακ, φρούτα και νερό.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.Εκδρομή στη Σκόπελο

Κάθε Τρίτη και Πέμπτη, 17,30 η ώρα ξεκινάμε από το λιμάνι της Αλοννήσου με προορισμό το λιμάνι της Σκοπέλου. Στη δίωρη παραμονή σας στη χώρα της Σκοπέλου έχετε τη δυνατότητα να περπατήσετε στα γραφικά σοκάκια, να επισκεφθείτε το λαογραφικό μουσείο Σκοπέλου, το ενετικό φρούριο και την Παναγία του πύργου στον αρχαίο οικισμό του νησιού. Μια θαυμάσια διαδρομή με καταπληκτική θέα. Στις 20,30 επιβιβαζόμαστε στο σκάφος. Στο ταξίδι της επιστροφής απολαμβάνετε το ηλιοβασίλεμα. 

Άφιξη στο λιμάνι της Αλοννήσου Στις 21,30.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.