ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΑ ΓΑΛΑΝΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ 

 Οι οργανωμένες εκδρομές μας στο θαλάσσιο πάρκο Αλοννήσου  είναι μια  εμπειρία που θα σας  μαγέψει !!!

Το εκδρομικό σκάφος ΣΤΕΛΛΑ, που δραστηριοποιείται στο χώρο των θαλάσσιων εκδρομών για πάνω από 30 χρονιά, θα σας προσφέρει μοναδικές στιγμές. 

Τι κάνει όμως τις εκδρομές μας ξεχωριστές?

Σας δίνουμε την δυνατότητα να περιηγηθείτε στο σύμπλεγμα των νησιών, που αποτελούν το θαλάσσιο πάρκο της Αλοννήσου και να απολαύσετε τα  καταγάλανα νερά, σε φυσικούς κολπίσκους και την ανέγγιχτη φύση, αφού στα ερημονήσια δεν υπάρχει ανθρώπινη δραστηριότητα.

Τι σας προσφέρουμε? 

Προτεραιότητα μας είναι η εξυπηρέτησή σας, εμείς θα σας υποδεχτούμε σαν φίλους με σκοπό, να περάσετε κοντά μας ένα όμορφο απολαυστικό ταξίδι. Το σημαντικό στο πρόγραμμα των εκδρομών μας είναι, ότι κάνουμε συχνές στάσεις για κολύμπι σε διάφορα σημεία του θαλάσσιου πάρκου. Αυτό ικανοποιεί τους επιβάτες, γιατί έχουν αρκετό χρόνο στην διάθεσή τους, να απολαύσουν τα κρυστάλλινα νερά. Επίσης σας προσφέρουμε, ό,τι άλλο χρειαστείτε στο ημερήσιο ταξίδι σας, όπως ομπρέλες παραλίας, μάσκες και αναπνευστήρες, για όσους θέλουν,  να εξερευνήσουν το βυθό και όλα δωρεάν. 

Και με τις υπηρεσίες τι γίνεται? 

Το σκάφος μας είναι έτσι διαμορφωμένο ώστε να νιώθετε άνετα. Ο κάθε φιλοξενούμενος έχει το δικό του άνετο κάθισμα. Επίσης υπάρχει άνετο μπάνιο- αποδυτήριο όπου μπορείτε να αλλάξετε ρούχα, όποια στιγμή το θελήσετε. Ακόμη υπάρχει μπαρ που μπορείτε να προμηθευτείτε ό,τι επιθυμείτε. Το έμπειρο προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο, για να σας προσφέρει απολαυστικο καφέ, κρύα σνακς εξαιρετικά μάφιν και άλλα, σε προσιτές τιμές... Ααα και να μην ξεχάσω να σας πω, ότι στο μπροστινό μέρος του σκάφους υπάρχουν μαξιλάρια που μπορείτε, να ξαπλώσετε και να κάνετε ηλιοθεραπεία ή να απολαύσετε την θαλασσινή αύρα!!

Ασφάλεια για εμένα που φοβάμαι την θάλασσα???

Φυσικά και υπάρχει ασφάλεια !!! Να ξέρετε ότι είστε στα χέρια πολύ έμπειρων ναυτικών και το σκάφος πληρεί όλους τους κανονισμούς για την ασφάλεια των επιβατών. Ο καπετάνιος πάντα  λαμβάνει υπόψιν του τις καιρικές συνθήκες και εάν το κρίνει απαραίτητο, θα ακυρώσει την εκδρομή γιατί σκοπός μας είναι, να περάσετε όμορφα και όχι να ταλαιπωρηθείτε!!

Τι ζητάμε απο εσάς?!?! 

Για να περάσατε υπέροχα, το μόνο που ζητάμε είναι να ξεχάσετε το άγχος της καθημερινότητας και να απολαύστε την εκδρομή.
Θα εκτιμούσαμε πολύ σε όλες τις στάσεις που θα κάνουμε να είστε προσεκτικοί με το περιβάλλον και να μην πετάτε άχρηστα αντικείμενα ή σκουπιδια. Το σκάφος άλλωστε διαθέτει κάδους απορριμμάτων!

 
Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, θα χαρούμε πολύ να σας μιλήσουμε και να σας λύσουμε όποια απορία.